Wie zijn wij

Faust Theaterschool Den Haag voor kinderen, jongeren en volwassenen

Faust Theaterschool Den Haag wordt vol passie gedreven door een groep enthousiaste creatieve professionals. We stellen er vast twee aan je voor:

 

Artistiek en zakelijk leider is Quinten-Faust Rijnja. Hij gaf reeds leiding aan theaterscholen voor jong en oud in Drachten, Leeuwarden en Almere, tot aan de Noordelijke Hogeschool (bachelor docent theater) toe! 

Hij heeft een ruime ervaring met het verzorgen van theaterlessen aan kinderen, jongeren en volwassenen en het maken van theater producties. 

 

Hera van Willick geeft vol passie stem/zang bij Faust. Sinds zij afstudeerde aan het conservatorium van Utrecht, werkt zij als zangcoach. En passant fietste zij ook nog eens de hele wereld over! 

 

Faust Theaterschool Den Haag heeft de L I F E ! methode ontwikkeld, waardoor onze lessen ook voor jou geschikt kunnen zijn.

 

Alle docenten en medewerkers van Faust Theaterschool Den Haag zijn professioneel geschoold en werken in de praktijk. Docenten hebben een VOG-verklaring overlegd. 

 

Je kunt ons mailen op fausttheaterschool@gmail.com

telefoon: 06-23299274

kvk nummer 6583878 (Firma Faust)

IBAN NL68INGB 0008396474 t.n.v. Firma Faust

postadres: Herenstraat 42, kamer 9 2271 CH Voorburg

 

 Locatie DEN HAAG WEST: cultureel centrum Amadeus.

Traviatastraat 25, 2555 VG Den Haag

 

 Locatie Voorburg: Faust theaterstudio aan de Herenstraat 42, 2271 CH Voorburg

(ingang via de eerste deur links op de binnenplaats aan de achterkant, Raadhuisstraat)

 

 Locatie Den Haag Leidschenveen: kindcentrum Balans aan het Klaverveld 5 (spellokaal aan de kopse kant van het hoofdgebouw)

 

Locatie DEN HAAG CENTRUM: cultureel centrum Koorenhuis.

Prinsegracht 27 2512 EW Den Haag