Over ons

Faust Theaterschool Den Haag voor kinderen, jongeren en volwassenen

Quinten-Faust Rijnja is speldocent, regisseur én directeur van Faust Theaterschool Den Haag.

Hij gaf reeds leiding aan theaterscholen voor jong en oud in Drachten, Leeuwarden en Almere, tot aan de Noordelijke Hogeschool (bachelor docent theater) toe! 

Hij heeft een ruime ervaring met het verzorgen van theaterlessen aan kinderen, jongeren en volwassenen en het maken van theater producties.

 Hera van Willick geeft vol passie stem/zang en theaterles bij Faust. Sinds zij afstudeerde aan het conservatorium van Utrecht, werkt zij als zangcoach. Tijdens vervolgopleidingen in kleinkunst, acteren en musical specialiseerde zij zich verder op het gebied van liedtekst interpretatie en zangtechniek. Ze gaf met veel plezier lessen en workshops aan verschillende muziekscholen en 'kunstkamp' Buitenkunst.

En passant fietste zij ook nog eens letterlijk de hele wereld over en maakte daar prachtige blogs over: een docent met mooie ervaringen!

Daphne Castelein is tot de zomer van 2021 onze stagiaire vanuit de opleiding creative business: zij richt zich met name op de marketing.

Eerst gaat zij de visie en missie van Faust goed onderzoeken en onderbouwen, daarna helpt ze met het uitzetten en starten van de campagne om volgend lesseizoen goed in beeld van iedereen te brengen.

Ook gaat zij bezig met de diverse social mediakanalen!

Maar je zult haar ook ontmoeten bij de lessen of events die er plaats vinden!

 

Frédéric Tonnon richt zich op de marketing en PR van Faust Theaterschool Den haag. Hij ontwierp ook het logo en de huisstijl van de school.

Hij is een echte  communicatieman en werkte al veel binnen de podiumkunsten.

Je komt hem ook vaak tegen bij alle voorstellingen en evenementen waar Faust bij betrokken is.

Lilian Koenen is al vele jaren de financiële steun en toeverlaat van Faust Theaterschool Den Haag.

Met haar administratiekantoor weet zij ons altijd weer te helpen met de administratie en verwerking van alle kosten en baten van de school en de aangiftes, jaaropgaven en noem maar op wat er allemaal komt kijken qua geld en dergelijke zaken! 

Freelance docenten: we werken met diverse freelance docenten uit het werkveld, op het gebied van toneel, zang en dans! 

Alle docenten en medewerkers van Faust Theaterschool Den Haag zijn professioneel geschoold en werken in de praktijk. Docenten hebben een VOG-verklaring overlegd. 

Faust Theaterschool Den Haag heeft de L I F E ! methode ontwikkeld, waardoor onze lessen ook voor jou geschikt kunnen zijn.

 

Je kunt ons mailen op fausttheaterschool@gmail.com

telefoon: 06-23299274

kvk nummer 6583878 (Firma Faust)

IBAN NL68INGB 0008396474 t.n.v. Firma Faust

postadres: Patrijslaan 49, 2261 EA Leidschendam

 

Locatie DEN HAAG WEST: cultureel centrum Amadeus.

Traviatastraat 25, 2555 VG Den Haag

 

 

Locatie DEN HAAG CENTRUM: cultureel centrum Koorenhuis.

Prinsegracht 27 2512 EW Den Haag