Events

Faust Theaterschool Den Haag voor kinderen, jongeren & volwassenen

F A U S T Theaterschool initieert en produceert zelf of in opdracht van anderen theaterevents en -producties:

 

Enkele voorbeelden:

 

 

-Theatersalon: In een prettige ambiance waar een drankje en hapje genuttigd kan worden,  maakt de Theatersalon een theatrale link vanuit een item, thema of aanleiding die vraagt om een vleugje Lef, Inspiratie, Fantasie en/of Energie! 

Dat uit zich door een act, performance of complete voorstelling, een debat of goed gesprek, stand-up comedy, improvisatie...veel kan en alles is mogelijk!

 

-Theatervoorstelling in een dag: we maken met een groep kinderen, jongeren en/of volwassenen een voorstelling binnen een dag en presenteren die aan publiek. Thema kan een nieuwe koers zijn, een aanpassing van bestaande plannen......

Met druk op de ketel wordt je door de docenten  gestimuleerd om een stap te maken die je wellicht nog niet eerder hebt gemaakt. Veel lol, hard werken en altijd een mooi resultaat

 

-Praat & Pastaparty: diners voor een kleine groep mensen waarin er lekker wordt gegeten en gedronken, maar ook diverse onderwerpen aan bod komen: een verandering of vernieuwing, of een discussie over een bepaald actueel thema.

Leuk als de mensen elkaar niet kennen, maar ook prima voor een team dat al langer samenwerkt en waar een verandering aan zit te komen.

 

-Theaterproductie: We produceren op eigen initiatief voorstellingen (o.a. Hans en Pietje, Watermensen, Almere: de musical) en maken producties in opdracht: voor bedrijven maar ook voor theaters.   

 

-Conferentie tot Forum: Faust geeft graag vorm en inhoud aan jouw congres, conferentie, forum of jaaropening. Vanuit onze  L I F E !-methode werken we naar verwondering bij de ontmoeting toe! Kom eens vrijblijvend in gesprek en wie weet maken we samen een hele leuke dag of avond!

 

mail ons op fausttheaterschool@gmail.com 

 

We willen iedereen een vleugje L I F E ! meegeven. L I F E ! staat voor Lef, Inspiratie, Fantasie & Energie! Als we daar allemaal iets meer van gebruiken, ziet het er een stuk leuker uit, vinden wij!