Wie zijn wij

Faust Theaterschool Den Haag voor kinderen, jongeren en volwassenen

Faust Theaterschool Den Haag wordt vol passie gedreven door een groep enthousiaste creatieve professionals. We stellen alvast drie mensen voor:

 

-Artistiek en zakelijk leider is Quinten-Faust Rijnja. Hij gaf reeds leiding aan theaterscholen voor jong en oud in Drachten, Leeuwarden en Almere, tot aan de Noordelijke Hogeschool (bachelor docent theater) toe! 

Hij heeft een ruime ervaring met het verzorgen van theaterlessen aan kinderen, jongeren en volwassenen en het maken van theater producties. 

 

-Frédéric Tonnon is de man die de marketing, website en PR in beheer heeft. Hij heeft ook al een lange staat van dienst in onder andere het onderwijs en de cultuursector.

 

-Lilian Koenen verzorgt de administratie bij Faust Theaterschool. Dit doet ze al jaren met passie en vreugde: haar werk wordt ook dankbaar aanvaard door het team docenten, die niet altijd goed overweg kan  met de bonnetjes, kosten en facturen!

 

Faust Theaterschool Den Haag heeft de L I F E ! methode ontwikkeld, waardoor onze lessen ook voor jou geschikt kunnen zijn.

 

Alle docenten en medewerkers van Faust Theaterschool Den Haag zijn professioneel geschoold en werken in de praktijk. Docenten hebben een VOG-verklaring overlegd. 

 

Je kunt ons mailen op fausttheaterschool@gmail.com

kvk nummer 6583878 (Firma Faust)

IBAN NL68INGB 0008396474 t.n.v. Firma Faust

Kantoor: Patrijslaan 49, 2261 EA Leidschendam

Leslocatie Voorburg: Faust theaterstudio aan de Herenstraat 42, 2271 CH Voorburg

(ingang via de eerste deur links op de binnenplaats aan de achterkant, Raadhuisstraat)

Leslocatie Den Haag: in het Koorenhuis, theaterzaal 2.11 Prinsegracht 27 2512 EW Den Haag 

telefoon: 06-23299274